Община Сливен

Парадокс: 120 лева съдийски срешу 12000 кметски

"Империа"
05.05.2010 / 09:19

Отстраненият кмет Йордан Лечков обвини съдия Галина Нейчева в

неплащане на данък сгради и смет/120 лв/. Вчера изнесохме,че фирмите на Лечков дължат за вода на ВиК 12 хил.лева.

Опитът за публично опозоряване на отстранилата го от длъжност съдийка се върна като бумеранг,за да лъснат цялата простотия и злонамереност на управлявалия ни довчера. Защото по традиция хиляди сливналии закъсняват с данъка по различни причини.Но Лечковите фирми не плащали вода от година насам и това е документирано от справка, подписана и подпечатана от самия шеф на ВиК инж.Никола Терзиев. Същата е поискана от разследващите органи и е на път да си изпати самият г-н Терзиев, който без това си имаше главоболия с Лечков по различни поводи.

Опитът за кипазене и лишените от елементарна логика изцепки на бившия кмет по адрес на прокурори и съдии вече сме коментирали. Като стана дума за неплатени сметки,нека социалните се разровят истина ли са сигналите,идващи от фирмите на Лечков,че за неговите работници и служители не биват внасяни социални осигуровки?

Кутията "Пандора" май наистина се отвори и го направи самият Лечков в тарикатския си нагон да омаскари другите."Няма ненаказано зло" -ще перефразираме ние любимата му поговорка.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев