Община Сливен

Десислава Танева няма да бъде министър в кабинет, който не е на ГЕРБ

-------------------------------
30.11.2016 / 12:41

Бих участвала в правителство, направено с мандата на ГЕРБ. Това заяви пред журналисти в Министерски съвет министърът на земеделието в оставка Десислава Танева.

„Единствената ми политическа ангажираност е свързана с ГЕРБ. Всичко останало би изглеждало, че целта в живота ми е властта. Това не ми е било цел. Не съм се борила да бъда министър, не съм имала политически амбиции. Бях поканена в ГЕРБ заради професионалната си биография”, каза Танева.

 

„Моят живот е бил и винаги ще бъде свързан със земеделието”, подчерта тя.

 

Коментарът на Танева е по повод изказването на лидера на НФСБ Валери Симеонов, който заяви, че министрите във второто правителство на Бойко Борисов си вършат много добре работата и ако президентът даде на Патриотичния фронт мандат за съставяне на правителство, голяма част от тях биха запазили постовете си.

 

Днес Десислава Танева и министър-председателят в оставка Бойко Борисов връчиха сертификатите по Програма за развитие на селските райони (ПРСР). Споразуменията са на обща стойност над 125 млн. лева и са финансирани със средства от всички европейски фондове. С тях ще се финансират дейности, свързани с инвестиции в общинска инфраструктура, развитие и модернизация на микро, малки и средни предприятия. "Блиц"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев