Община Сливен

Ще снимат игрален филм за Людмила Живкова, Деси Тенекеджиева - в главната роля

-------------------------------
29.11.2016 / 12:40

Деси Тенекеджиева ще се превъплъти в дъщерята на Тодор Живков - Людмила, в нов филм. 45-годишната актриса и певица сподели свои снимки, облечена като Живкова, в профила си във "Фейсбук".

Тя обясни, че като продуцент обича да експериментира, като актриса обожава предизвикателствата, а като "отявлена антикомунистка" ще й бъде повече от любопитно да влезе в образа на "тази изключителна жена" с различна от нейната политическа идеология.

 

В момента се пишат книга антология и сценарий за лентата. Автор на романа е Иво Милев, като се предвижда да е готов през април, а след това ще започнат снимките на филма.

 

"Жена родена в неподходящо за нея историческо време... Жена, претърпяла пълна духовна трансформация... Жена - дъщеря на баща си, но и на Ванга, Рьорих, Сай Баба... Жена, неможеща по никакъв начин повече да живее там и тогава... Жена огън, вятър и дух. Людмила. Ето повод да се върна за малко в България. Благодаря ти, Иво Палмов, че събудихме този наш страхотен проект", обясни Деси Тенекеджиева.

 

От няколко месеца тя живее и работи в Лондон. "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев