Община Сливен

Две дами оцеляха по чудо след жестоката катастрофа край Котел

------------------------------------
29.11.2016 / 09:23

При несъобразена скорост с пътните условия, лек автомобил се преобърна по таван, съобщава Котелнюз. В коварните завои на Котленския проход, две сестри се прибират към родния Русе. Явно непознаващи завоите на Демир Капия, излизат от остър завой с по-голяма скорост, губят управление, колата се завърта на 360 градуса, а центробежната сила преобръща автомобила KIA по таван в страничната канавка. Други участници в движението спират и помагат на двете жени да напуснат обърнатата кола. За щастие, сестрите не са пострадали.

 

Пред репортер на KOTELNEWS споделиха, че за втори път минават през прохода и не познават добре пътя. Твърдят, че не са карали бързо, но колата поднесла и буквално за миг се преобърнали. Оцелелите в произшествието като по чудо и без драскотина по себе си, отдават спасението си на Божията намеса. „Благодарим на Аллах, че ни опази, колата можеше да се обърне от другата страна на платното, където с ужас видяхме, че има пропаст”.

 

Екипи на РСПЗН-Котел и пътна полиция бързо обезопасиха участъка и с кратко затваряне на движението автомобилът беше качен и репатриран с платформата на котленската пътна помощ.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев