Община Сливен

Бюрото по труда - Сливен обяви свободни места за селскостопански работници в Португалия

------------------------------------
24.11.2016 / 09:08

Бюрото по труда в Сливен обяви свободни места за селскостопански работници в Португалия, съобщиха от трудовата борса. Позициите са за ръководител /супервайзър/ на селскостопански работници - берачи на малини.

Задължително е владеенето на добро ниво на английски, португалски или испански. Свободните работни места са 16.

Основните отговорности и задачи на супервайзърите ще са организация и надзираване на българските селскостопански работници в съответната ферма /берачи на малини/, както и съдействие по време на наемането и обучението на работниците, осигуряване на комуникация и обратна връзка между работодателя и работниците с цел навременно разрешаване на възникнали проблеми.

Одобрените кандидати ще преминат едномесечно обучение на работното място през декември, по време на което ще получават стажантска заплата в размер на 530 евро месечно бруто. След приключване на обучителния период и назначаване на конкретната длъжност основното месечно заплащане се увеличава на 691,71 евро + допълнителни бонуси.

По време на обучителния период настаняването е напълно безплатно. След приключване на обучението се заплаща по 1 евро на ден.

Работодателят поема пътните разходи до Португалия, в някои от фермите е осигурена безплатна приготвена храна, а в други за всеки отработен ден се полагат средства за храна.

Документите, на английски език, се представят в Дирекция "Бюро по труда" или на е-мейл на отговорния EURES съветник E-mail за изпращане на документите: d.piryankova@az.government.bg. Крайната дата за кандидатстване е 30 ноември 2016 г.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев