Община Сливен

Скандален руски филм показва София като гето, народът ни уж искал братушките да ни спасяват (видео)

------------------------------------
23.11.2016 / 09:10

Предаването "Господари на ефира" излъчи скандален руски филм, заснет преди изборите за президент, в който се показва как България само губи от курса си към НАТО и Европейския съюз.

Страната ни се оказа в центъра на целенасочена руска пропаганда. В руския филм, посветен на нашата родина, се разказва за окаяното състояние на столицата и държавата като цяло.

Нарочно са показани снимки от най-западналите кътчета на столицата. Усещането е сякаш си не в европейска столица, а в гето. Цялата история разбира се е доста изопачена и нарочна. Както за всичко останало, и за това си има причина. Целта в случая е да се покаже как ЕС и НАТО ни вредят, а помощ може да дойде само и единствено от Русия...

 

За изкривяване на уж официалната позиция на държавата ни се показват още кадри от митинги на "Атака", на които стотина души веят руски знамена пред Паметника на съветската армия. За да се подсили внушението, че официалната позиция на България, че милее за братушките и за Владиир Путин са заснети блиц интервюта с Илияна Йотова, Красимир Каракачанов и Румен Овчаров. Новият вицепрезидент разказва как страната ни се нуждае от Южен поток, който щял да осигури работни места на много български граждани, а българите били изцяло против санкциите срещу Кремъл.

Лидерът на ВМРО дава директно информация на руското разузнаване и на външното им министерство и разказва подробно как страната ни няма армия и е в много окаяно състояние откъм защита на границите си.

Румен Овчаров пък защитава с пълна сила проекта за АЕЦ "Белене", който самият той подписа като енергиен министър и в момента е клиент на прокуратурата заради действията си. Във филма са заснети още скандалният бизнесмен-русофил Пламен Пасков, както и червеният трубадур - социологът Андрей Райчев.

 

Във филма е изопачено и предаването "Господари на ефира". Репортаж тенденциозно показва как шоуто си прави шеги с кандидат-президента Цецка Цачева. "Господарите" обаче припомниха на братушките, че са се майтапили с абсолютно всички кандидати за "Дондуков" 2. Очевидно пропагандният руски фронт се разраства изключително бързо и опасно. с пълна пара срещу България.

 

Вижте откъс от скандалния руски филм тук: http://gospodari.com/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%BE-video114871.html

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев