Община Сливен

Започна Седмица на отворените врати до паметника на Шести артилерийски полк. Продължава кампанията за набиране на средства

------------------------------------
22.11.2016 / 09:29

От 21 до 28 ноември се провежда Седмица на отворените врати, през която ще бъде осигурен свободен достъп до паметника на Шести артилерийски полк в Сливен, намиращ се в бившия Зенитен полк. Проявата е част от кампанията за спасяване на паметника, зад която застанаха Инициативен комитет и Община Сливен.

Инициативите продължават с благотворителен концерт на 23 ноември 2016 г. от 18 часа в спортна зала "Васил Левски". В концерта ще участват малки таланти от детски градини от Сливен, спортни клубове, млади певци и др. Билети може да се купят на каса в спортната зала в деня на концерта. Цената на билета е 3 лева.

През месец декември ще се проведат още благотворителен спектакъл за деца от детските градини, в който ще участва театралната трупа към Арт-център "Седем". Ще се състои и благотворителен концерт за ученици с участието на таланти от Училището по китара на Найден Дойнов и млади певци от школата на Мария Желева.

Инициативният комитет благодари на всички, които подкрепят кампанията за набиране на средства за възстановяване на паметника. Събраната до момента сума възлиза на 8 005 лева. Преди дни беше преведено дарение от 3 хиляди лева. Зад каузата застанаха и родолюбиви сливенци в Чикаго, които организираха благотворителна вечер. 1 456 лева от благородното събитие бяха преведени по сметката на Община Сливен, открита по повод благотворителната кампания.

Средствата се набират в урни във фоайето на централния вход на сградата на община Сливен и чрез дарителската сметка:

 

IBAN: BG73FINV91508416216422

BIC: FINVBGSF

Код: 445100

Първа инвестиционна банка АД – клон Сливен

Титуляр - Община Сливен.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев