Община Сливен

Скандал! Цветан Василев задейства план за унищожаването на Борисов! Борисов завежда дела срещу клеветниците

-------------------------------------
21.11.2016 / 13:21

"Приятна игра на "Агнешките главички". Това призова Бойко Борисов, след като подаде оставката на правителството. И играта на "Агнешките главички" започна. След като бяха поименно разобличени от Антон Тодоров и БЛИЦ, "Агнешките главички" първо минаха в обяснителен режим в медиите на Прокопиев и уж големите телевизии, а вчера ни пробутаха поредното измислено интервю на банкера - беглец Цветан Василев.

Играта на "Агнешките главички" се превърна в битка за разчистване на политическа територия. Още преди два месеца Цветан Василев анонсира намеренията си, че иска "нова власт". Именно от нова власт се нуждаят той и Гриша Ганчев, за да получат индулгенция от правосъдието.

Обвиненият за източването на КТБ Цветан Василев самодоволно се подсмихваше пред овчедушните въпроси на Сашо Диков в опит да дискредитира министър-председателя в оставка.

Жадуваната от Цветан Василев власт минава през политическия труп на Борисов. И именно в лидера на ГЕРБ са насочени най-отровните стрели. Именно Борисов е най-големият враг на политическия баща на "Агнешките главички" Иван Костов, защото преди 10 години изхвърли клиентелистката му партия от дясното пространство.

Сега злият гений от "Драгалевци" внимателно е задействал сценария срещу Борисов, която е подготвил в Лабораторията си за доноси и интриги.

Атаката срещу Борисов бе анонсирана от "сина" на Костов - Иво Прокопиев в Би Ти Ви. Фантасмагоричните приказки на момчето от Разград набързо бяха тиражирани от електронните страници на изданията му и тези на Стоянка Георгиева и Огнян Стефанов.

Същото се случва и с фантасмагоричното интервю на Цветан Василев, в което обяснява как лошите са разграбили "Дунарит" и "Авионамс".

Банкерът, обаче мълчи като щука как многомилионната фирма "Петрол" се озова в ръцете на ортака му Гриша Ганчев.

Търсеният от българската правораздавателна система бивш мажоритарен собственик на фалиралата КТБ мълчи и за десетките свързани като плетеница фирми, с които неговите счетоводителки и шофьори са теглили кредити за десетки милиони левове. И къде са тези пари сега!

И докато Василев необезпокоявано развиваше мечтите си за нова власт и нова прокуратура, която да не го закача, то Сашо Диков кимаше одобрително без да го засече с нито един неудобен въпрос.

Точно обратното бе поведението на Диков, когато нахлу по време на пресконференцията на Борисов и започна да го хапе в обичайния си стил.

От една страна Стажанта е впил ченето си в Борисов и Цацаров, но пропуска разкритието за горещите връзки на председателя на ВКС Лозан Панов с един от адвокатите на любимия му банкер Цветан Василев - Бранимир Барнков.

Стажанта, който обича да парадира, че е на пулса на събитията не приклещва и шефа на СГС Калоян Топалов, за да го попита защо е превърнал една от най-важните институции в шуробадженашко котило на семейството му.

Вместо това Диков се е намърдал в медийната постеля на семейство Прокопиеви и е възприел тактиката им. Единственият начин на Диков да докаже, че не е говорител на позорния кръг "Агнешки главички" е да разрови безобразията, които вършат в две от най-важните съдилища на България.

Остава да се надяваме, че банкерът - беглец ще бъде изправен на подсъдимата скамейка, вместо арогантно да ни се надсмива от разкошния си хотел в Белград!

 

Борисов изригна гневно заради клеветите срещу него!

 

Свидетели сме на поредните опити за манипулативно интерпретиране на историята и хвърляне на нова порция лъжи, манипулации и откровени клевети срещу мен от същите хора, които го правеха 2013-2014 година. Това написа току-що във "Фейсбук" премиерът в оставка Бойко Борисов.

"Тогава бях подложен на всевъзможни проверки. Нещо повече, припомням, че спечелих и много от делата за клевета. Надявам се, че компетентните органи и сега ще проверят всички сигнали срещу мен, както са го правили и досега.

Аз категорично заявявам, че не участвам в никакви фирми, бизнеси или офшорки, както впрочем беше доказано още 2013 година, когато отново се сипеха поредица лъжи от медиите на кръга около една фалирала банка.

Разговарях с моите адвокати днес, които започват работа по завеждане на нови дела срещу клеветниците", завършва Борисов. "Блиц"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев