Община Сливен

Шефката на Симфоничния оркестър – Сливен Даниела Дякова отговаря: Отправените срещу мен обвинения са смехотворни

------------------------------------
21.11.2016 / 09:48

Във връзка с последната статия излязла в сайта Ви по повод поместеното писмо срещу мен Ви представям моята гледна точка и опровержение на това.

Искам съвсем ясно да заявя, че това писмо не е плод на Симфоничен оркестър – Сливен, а на група хора от състава, които в дадената кризисна ситуация се опитват да извлекат дивиденти въз основа на користни цели не касаещи с нищо същинската работа на оркестъра, както и моята. Това не е позицията на целия състав и причините, които са изтъкнати в писмото са меко казано смехотворни. Думите „системен тормоз, шантаж и заплахи за уволнение” са пълна измислица, която дори не си струва да коментирам. До този момент абсолютно никой от оркестъра нито е бил тормозен, нито е бил шантажиран, нито има уволнени. Контролът и изискванията за работа и работно време е право и задължение на всеки директор. Ако това се счита за неправилно, сигурно Кодексът на труда щеше да изглежда по друг начин.

Що се отнася за концепцията от конкурса, бих Ви казала че тя се променя и осъществява в зависимост от много фактори, и заявявам най-категорично, че тя се реализира в по-добрият си вариант. Времената се променят и респективно аз съм длъжна да реагирам според актуалната обстановка.

 

С уважение: Даниела Дякова

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев