Община Сливен

Община Нова Загора обявява прием за младежи по програма "Старт в кариерата"

-------------------------------
16.11.2016 / 13:00

Ако си млад човек до 29 ненавършени години, с образование и нямаш нито един ден стаж по специалността си – това е твоята възможност! Община Нова Загора обявява прием на младежи по програма „Старт в кариерата“.

Три са свободните работни места, а за да се включат в надпреварата младите хора е необходимо да притежават висше образование с минимална образователно-квалификационна степен бакалавър в следните направления: архитектура, строителство и геодезия; администрация и управление; обществени комуникации и информационни науки; икономика; педагогика; туризъм.

Друго основно изискване за кандидатите е да бъдат регистрирани в дирекциите „Бюро по труда“ като безработни или заети лица. Крайният срок за подаване на документите е 18.11.2016 г. включително, като приемът им се осъществява в „Бюро по труда“, гр. Нова Загора.

Община Нова Загора е един от най-големите бенефициенти по програмата през последните години. Тя осигурява възможност на мнозина младежи да бъдат част от местната власт, да развият своите познания и умения и да участват активно във вземането на решения на местно ниво. Голяма част от постъпилите на работа младежи продължават своето кариерно развитие в структурата на общинска администрация Нова Загора.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев