Община Сливен

Важно съобщение от Областния управител до собствениците на земи в местностите "Гюнюза" и "Башчардак" в землището на град Сливен

------------------------------------
16.11.2016 / 09:40

Областният управител на област Сливен съобщава, че в бр. 90 от 15.11.2016 г. на Държавен вестник е публикувано обявление на Общинска служба по земеделие Сливен за предстоящо анкетиране на бивши собственици или техните наследници за земи по § 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи. То ще се извърши във връзка с изработване на помощни планове и планове на новообразуваните имоти. Местностите по § 4 са: Гюнюзя и Башчардак в землището на град Сливен и включват следните подместности: Терасите, Бадемлика, Помпена станция, Малък Батмиш, Джан куртаран, Попов път.

 

Уточняването на границите на имотите на бившите собственици, които разполагат с решения на Поземлена комисия за посочените местности, ще се извърши на място по график. Обявлението в Държавен вестник и графикът са изложени в Общинска служба по земеделие Сливен и община Сливен.

 

За участие в анкетирането бившите собственици и техните наследници могат да се обръщат към служители на Общинска служба по земеделие Сливен или да се обаждат на телефон на фирмата-изпълнител 0889 443 080.

 

ЗЕМИТЕ, ЗА КОИТО НЯМА ЯВИЛИ СЕ ЗА АНКЕТИРАНЕ, СЕ ПРЕДОСТАВЯТ НА ОБЩИНАТА.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев