Община Сливен

Проф. Михаил Константинов: Световна революция на масите върви в момента! В България се случва същото като на изборите в САЩ

------------------------------------
14.11.2016 / 09:02

"На изборите в България се случва същото, което стана в САЩ. Мълчаливото мнозинство се обажда и тръгва на борба срещу статуквото, без значение дали е добро то, или лошо. В момента имаме световна революция на масите, слава богу, че е мирна." Това обяви в ексклузивен коментар за ПИК проф. Михаил Константинов.

 

Бойко Борисов трябвало да подаде оставка, защото е мъж, ако Цецка Цачева загуби изборите, според проф. Константинов. "Въпросът е какво правим след това. На границата ни стоят огромни тълпи мигранти. Предстои председателство на България в ЕС, приемане на бюджета...Борисов трябва да подаде на оставка, но пред парламента. Да иска вот на доверие от депутатите. Ние сме парламентарна република", уточни проф. Константинов.

 

Рекордният брой на гласуващите на балотажа бил очакван. "Много хора се оказа, че искат да свалят ГЕРБ без парламентарни избори. Трябва да видим какъв е профилът на гласувалите, за да направим кардинални заключения", поясни проф. Константинов. "ПИК"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев