Община Сливен

Десислава Танева: Гласувах за отговорност към народа и държавата... Мария Белова: Гласувах за по-добро бъдеще на България

-------------------------------
13.11.2016 / 13:36

„България е изправена пред един интересен избор, който е необичаен за избор на президент. Той включва в себе си и избор, дали България да продължи пътя си на развитие, дали да продължим по пътя на диалога, заяви министърът на земеделието и храните Десислава Танева, след като упражни правото си на глас в изборите за президент и вицепрезидент на България. Според нея избираме дали общественият консенсус и пътя на растеж за страната ни да продължат или да влезем в една несигурност, от която ще се намери изход, но това ще е загуба най-вече за обществото. „Гласувах за отговорност към народа и държавата“, добави Танева. Министърът на земеделието и храните упражни правото си на глас в СУ "Хаджи Мина Пашов".

 

„Гласувах за стабилна България, за това да извървим пътя, по който сме тръгнали“, заяви народният представител Мария Белова след като упражни правото си на глас в изборите за президент и вицепрезидент на България.

Тя добави, че е гласувала за достойния кандидат. „Надявам се всички български граждани да осъзнават важността на днешния избор и да гласуват така, че България да има по-добро бъдеще“, добави народният представител. Мария Белова упражни правото си на глас в СУ „Христо Ботев“.

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев