Община Сливен

Станка Златева, Атанас Скатов и други известни спортисти от Сливен изразиха подкрепа за Цачева - Манушев

-------------------------------
11.11.2016 / 19:20

Видни спортисти на Сливен изразиха подкрепа за кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ- Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев за предстоящия балотаж в неделя.

Сред тях са петкратната световна и европейска шампионка по борба Станка Златева, двукратният световен шампион по самбо Божидар Темелков, автомобилните състезатели Стоян Мечков и Йордан Георгиев, лекоатлетът Момчил Караилиев и неговият треньор Атанас Иванов, състезателката в тласкане на гюле Радослава Мавродиева и нейният треньор Валентина Желязкова, боксьорът Николай Рохов, футболистът Пламен Крумов.

Спортистите на Сливен са убедени, че Цецка Цачева е по-подготвеният кандидат за президентския пост и верния избор за България. Те призовават гражданите да подкрепят кандидата на ГЕРБ с номер 17 в бюлетината.

 

Алпинистът Атанас Скатов подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ с номер 17. „Изключително е важно да направим правилният избор в неделя и да подкрепим кандидат-президентската двойка, издигната от ПП ГЕРБ- Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. За повече от 20-години всички бяхме свидетели на това, какво означават и до къде водят левите партии. Заставам напълно зад кандидатурата на ПП ГЕРБ с номер 17 в бюлетината. Ние сме европейска държава, член на ЕС вече 10 години и трябва да продължим този път на развитие, а това може да бъде постигнато единствено от Цецка Цачева. Тя е правилният избор за страната ни“, коментира Скатов.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев