Община Сливен

ЖЪЛТОвини: Вдовицата на Джон Ленън Йоко Оно призна, че е имала лесбийска връзка с Хилъри Клинтън

------------------------------------
11.11.2016 / 08:59

Вдовицата на Джон Ленън взриви Лос Анджелис, след като призна пред репортери, че не само познава първата жена, кандитатирала са за президент на САЩ, Хилъри Клинтън, но и е имала интимна връзка с нея, пише Уърлд Нюз Дейли Рипорт.

Йоко Оно пристигна в Лос Анджелис миналата седмица за представянето на нова колекция маркови чаши и чинии. На среща с медиите по този повод обаче тя призна, че се запознала с Хилъри Клинтън през 70-те покрай масовите протести срещу войната във Виетнам в Ню Йорк.

Звездата казва още, че с Хилъри Клинтън споделяли „едни и същи възгледи на тема равенство между половете и нуждата от борба с мъжкия свят“. Според нея точно това довело до интимното развитие на връзката им.

„Преживяхме кратка любовна авантюра още докато живеех с Джон в Манхатън, а Хилъри учеше в Йейл, но загубихме връзка след това“, разказва на репортери японката.

Относно кандидатурата на Хилъри Клинтън за президент, Оно споделя, че изцяло подкрепя жената на Бил Клинтън.

Всъщност, разкритието на Йоко Оно не е чак толкова шокиращо за повечето запознати американци. Според източници, отдавна се носи слухът, че Хилъри Клинтън има хомосексуални наклонности и някои дори твърдят, че тя има незаконна връзка с вицепредседателката на кампанията си - Хума Абедин. Връзката на двете жени често е определяна като „непрофесионална“ и „твърде близка“.

Дори съпругът на Хилъри, Бил Клинтън споделя на любовницата си, Доли Кайл, че е забременил жена си, за да отвлече публичното внимание от хомосексуалните наклонности на Хилъри.

„Трябваше да изглеждаме като нормална двойка. Затова и се роди Челси, за да не разберат всички, че жена ми е лесбийка“, разказал Бил на Доли.

Потвърждаването на тези твърдения би довело до огромен скандал в Демократическата партия и потенциално изключване на Хилъри Клинтън от американската политика. "ПИК"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев