Община Сливен

С декларация Реформаторският блок в Сливен се обяви в подкрепа на кандидат - президентската двойка на ГЕРБ

-------------------------------
10.11.2016 / 19:49

От Декларация на Реформаторския блок от област Сливен стана ясно, че техните представители изразяват официално подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка, издигната от ПП ГЕРБ- Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Те призовават всички свои симпатизанти в общините Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица да дадат своя вот в подкрепа на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ на предстоящия балотаж, който ще се състои на 13-ти ноември.

Предоставяме и официалния текст без редакторска намеса:

 

„Уважаеми дами и господа,

Уважаеми граждани на област Сливен,

Ние, представителите на Реформаторския блок в област Сливен, заявяваме ясната си и категорична позиция в подкрепа на кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Призоваваме всички демократично мислещи жители на Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица на балотажа в неделя да изразят своя вот за стабилността на България, за европейското ни бъдеще, за продължаване политиките за реформа в съдебната система, образованието, здравеопазването, социалната политика. В размирни времена и динамично променящ се свят, само добре подготвен президент с ясен поглед за това накъде да върви страната ни, може да ни преведе през изпитанията и предизвикателствата. А този път е пътят на демократичните ценности, на европейското развитие, на евроатлантическото партньорство. Нека дадем гласа си за кандидатите Цачева - Манушев, за да подкрепим сигурността, стабилността, законността и перспективата пред България.

Скъпи съграждани,

Нека на втория тур на президентските избори на 13 ноември вземем единственото правилно решение и бъдем активни участници в определянето на собственото си достойно и демократично бъдеще.“ "Наблюдател"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев