Община Сливен

Румен Радев мълчи за "славното" си минало в БКП... Гамизов: Не ни трябва такъв президент

------------------------------------
10.11.2016 / 11:26

От 1984 година до падането на комунизма през 1990 г. кандидатът на БСП за президент Румен Радев е бил член на БКП. Това заяви по БНТ политологът Антон Тодоров. Според него Радев е приет за член на обявената за престъпна комунистическа партия, още като курсант във Военното училище в Долна Митрополия. Радев обаче крие този факт и се прави на независим по време на цялата кампания.

Негови съвипускници към коментират, че е бил и делегат на 14-я конгрес на столетницата.

Антон Тодоров показа и оригинален документ от МО, който доказва, че Радев като шеф на ВСС е назначил и на втори щат любовницата си Деси, още преди да му стане официална съпруга.

„Вижте какви големи любовчии са във ВВС. Представяте ли си, какво ще прави Радев, ако стане президент. Това назначаване е абсолютен конфликт на интереси и злоупотреба с власт", атакува Тодоров моралните и професионални ценности на генерала.

Опонент в студиото му беше червеният социолог Кольо Колев, който се опита да внуши, че ваденето на автентични документи е лоша пропаганда. Тодоров обаче го атакува, че няма познати нито едни избори до сега и за това няма право да дава съвети.

 

Неделните избори са изключително важни. Не трябва Румен Радев да стане президент. Не можем да върнем хора като Георги Първанов и Румен Петков във властта. Изключително опасно е. Това заяви енергийният експерт Стефан Гамизов в ефира на Нова телевизия тази сутрин.

Съществува българска комунистическата инфраструктура във Вашингтон, която влияе на процесите у нас, твърди той.Там има 200-3000 души български комунисти, които ще помогнат през януари да започнем да се сриваме, ако изберем Радев, обясни Стефан Гамизов.

Той извади тезата, че демократите на Хилари Клинтън са отгледали българския политически елит от наследниците на комунистическа номенклатура и всяка промяна в Белия дом е добре дошла.

Путин , когато не иска някой, той го хвали. Оставете Америка, тя си има своите проблеми. Дайте да видим как ще се отрази избора на Тръмп на България. Много е важно на кого бъдещият американски посланик ще си връчи акредитивните писма, с кого ще си говори като президент у нас.

Точно Клинтън направи тази трансформация в България, която остави комунистите. Когато се сърдим, че на всяка крачка в бизнеса виждаме деца и внуци на комунисти, че България не е декомунизирана... Ами сърдете са на семейство Клинтън.

Пропагандата на Путин работи върху постулатите, че България страда от европейско иго, че е предала Русия. Те това искат да сме разделени да сме слаби, това искат и за Америка. С тези думи завърши пък изказването на журналиста Иво Инджев в Нова телевизия. "Фактор"

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев