Община Сливен

Конкурс „Клас на годината” във всяко сливенско училище

Клас на годината
30.04.2010 / 10:05

Във връзка с наближаването края на учебната 2009/2010 година и Празника на детето 1 юни, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малалетните и непълнолетните обявява конкурси за:

"Клас на годината".Конкурсът ще се проведе във всяко училище от града, което изяви желание да се включи, като победителите ще бъдат обявени в деня на приключването на учебната година - съответно 15 юни и 30 юни. Право на участие имат класовете от 5 до 8 клас. Местната комисия е обявила предварителни критерии за номиниране на класовете, които можете да прочетете на сайта на комисията http://www.mkbppmn.sliven.net/, Всяко училище има правото да добави свои вътрешни такива.

Във втория конкурс са поканени за участие всички училища от Община Сливен. Озаглавен е "Приказки от деца - за деца и родители". В него могат да участват всички ученици от 1 до 12 клас, като крайната дата за изпращане на Приказките е 20 май.

Избрана комисия ще прегледа материалите, а най-интересните, забавни и най-вече поучителни от тях ще бъдат отпечатани в книжка, която ще бъде разпространена допълнително. Награждаването ще бъде на 1 юни.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев