Община Сливен

През м. октомври служителите на РУ-Сливен са съставили 270 акта по Наредбата на общината. 40 от тях са за нарушаване на нощната тишина

-------------------------------
09.11.2016 / 12:33

През месец октомври служители на участъци „Надежда”, „Петолъчка” и „Запад”, служители на „Териториална полиция” и група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен са съставили 270 акта по НОБС. За нарушаване на нощната тишина са съставени са 40 акта, от които 29 в квартал „Надежда”, където са иззети две музикални уредби. 50 акта са съставени за неспазване на правилата за движение на превозни средства с животинска тяга – нерегистрирани; без светлоотразителни знаци и престилки за животински отпадъци; за движение на територията на град Сливен, при които са иззети 3 кошума.

104 акта са съставени за разпиляване на отпадъци извън контейнерите за смет.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОБС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на НОБС.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев