Община Сливен

Цецка Цачева: Направих грешка, водих прекалено толерантна кампания

------------------------------------
08.11.2016 / 09:09

От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава. Но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева, когато на границата дойде семейство, ще срещне отпор с жива сила“. Това коментира кандидат-президентът Цецка Цачева в ефира на Нова телевизия.

 

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидера Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите. "Има преливане на гласове от ДПС към Радев. Но той не трябва да забравя БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още Цачева.

 

"Най-естественото нещо бе да отида при реформаторите. За да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с обединените земеделци", заяви Цецка Цачева по Нова тв. "Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да е президент.

 

Тя обеща да внесе веднага промени в конституцията и отново ще постави този въпрос. "Изборът на 13-и е на ценности. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя. "Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", допълни тя. "В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС.

 

Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева. През 2013 г. Стефан Данаилов признал, че имал среща с Румен Радев в момента, когато трябва да е деполитизиран. "Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", каза още Цачева. "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев