Община Сливен

Официално: Реформаторският блок без ДСБ подкрепя Цачева на балотажа, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски

-------------------------------
07.11.2016 / 15:34

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур. Това обяви току-що лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ на "Раковски" 134, в който се включи самата тя и половината Министерски съвет. "Изборът е ценностен - има двойка на левицата, подкрепен и от ДПС и на десницата. Нашата двойка гарантира европейското развитие на България и членството в НАТО", каза самата Цачева. Лидерите на РБ, без Радан Кънев, ще призоват симпатизантите си да гласуват в неделя за Цачева. Цачева обяви, че в готова да внесе дори изменение на конституцията - за съдебната реформа например.

Цачева се обърна към активните, към младите хора, към гласувалите с квадратчето "Не подкрепям никого": "Приятели, изборът е съдбоносен! На карта е заложено бъдещето на България! Ще дам всичко от себе си - заради вас!"

Цачева покани задочно и кандидата на РБ Трайчо Трайков, за да го пита иска ли червен генерал да стане президент. "Между пилот и льотчик има разлика", каза Петър Москов - единственият човек от ДСБ на срещата. Той обаче е тук в качеството си на член на ИС на РБ. "24 часа"

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев