Община Сливен

Кметът Стефан Радев: Гласувах за сигурност в държавата и победа на разума над популизма...Мария Белова: Гласувах за стабилна България

-------------------------------
06.11.2016 / 12:55

„Гласувах за сигурност в държавата, за професионализъм и почтеност в президентската институция“, заяви кметът на Сливен Стефан Радев след като упражни правото си на глас в изборите за президент и вицепрезидент на България и за национален референдум.

 

По думите му сигурността на страната е най-важна и всички граждани трябва да имат това предвид, когато гласуват. Според него сигурността в управлението е важна, включително и за диалога с местната власт.

 

„Община Сливен разчита на държавата, защото не може сама да излезе от тежкото финансово състояние, в което се намира и се надявам стъпките в тази посока да продължат“, каза Стефан Радев.

 

Кметът допълни, че очаква победа на разума над популизма и е крайно време хората да вземат съдбата в собствените си ръце, за да определят сами начина си на живот.

 

Стефан Радев упражни правото си на глас в СУ „Йордан Йовков“.

 

„Гласувах за стабилна България“, заяви народният представител Мария Белова след като упражни правото си на глас в изборите за президент и вицепрезидент на България и за национален референдум. Тя добави, че е подкрепила най-достойната кандидат- президентска двойка, която ще работи в интерес на всеки един български гражданин. Мария Белова посочи, че е гласувала за бъдещето на Сливен. „Градът ни трябва да продължи пътя, по който е тръгнал, защото той е единственият правилен и възможен“, подчерта народният представител. Мария Белова упражни правото си на глас в СУ „Христо Ботев“.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев