Община Сливен

Депутатът Мария Белова (ГЕРБ) се срещна с избиратели от Желю войвода и Тополчане

-------------------------------
04.11.2016 / 14:57

Народният представител Мария Белова и общински съветници от ПП ГЕРБ-Сливен се срещнаха с жителите на селата Желю войвода и Тополчане. Мария Белова, коментира че с избора на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев страната ни ще остане стабилна.

„Цачева е най-достойният кандидат. Тя е професионалист в своята работа. Никой друг не би могъл да се справи със защитата на националния интерес на България и водене на добра дипломация, така че страната ни да затвърди мястото си в ЕС и НАТО“, коментира Мария Белова.

Тя добави, че ГЕРБ винаги се ръководи от интересите на гражданите. Според нея Цецка Цачева никога не е делила партиите като председател на парламента, защото познава добре възможностите, които дава диалогът и е най-подготвена за тази длъжност. Народният представител призова жителите да гласуват, за да може кандидат-президентската двойка на ГЕРБ да бъде избрана още на първи тур. Жителите на Тополчане и Желю войвода изразиха подкрепа към кандидатите на ГЕРБ и добавиха, че година след управлението на техните кметове вече има изпълнени поети ангажименти.

Общинските съветници от ГЕРБ-Сливен провеждат регулярни посещения в селата на общината и кварталите на Сливен, за да се запознаят с основните проблеми на хората и да съдействат по решаване на належащите от тях. Съветниците посетиха редица сливенски села и квартали на града за да запознаят жителите с приоритетите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев