Община Сливен

Определени са секциите за гласуване на хората с увреждания в четирите общини от област Сливен

-------------------------------------
03.11.2016 / 12:30

Определени са секциите за гласуване на хората с увреждания в четирите общини от област Сливен.

Това е съобщил за Радио „Фокус” - Сливен говорителят на РИК Любомир Захариев. Секциите, в които хората с увреждания могат да гласуват в община Сливен, са 10. Това са секция №3 в II ОУ „Христо Ботев“, №13 в ОУ „Хаджи Мина Пашов“, №28 в III ОУ „Д-р Иван Селимински“, 52-ра в VII ОУ „Панайот Хитов“, №61 в Х ОУ „Йордан Йовков“, 67-ма секция в XII ОУ „Елисавета Багряна“, 83-та в XI ОУ „Константин Константинов“, 106-та в VIII ОУ „Юрий Гагарин“, 124–та секция в IX Основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ и 168–ма в училището в село Крушаре.

За Нова Загора - №26 в ПУ „Тодор Самодумов“. В община Котел две са секциите за гласуване на избиратели с увредено зрение или със затруднено придвижване.

Това са №4 в училището в село Градец и 13-та в ОУ „Георги С. Раковски“ в Котел. В община Твърдица има също две секции, в читалището в града и в град Шивачево - една.

Една подвижна избирателна секция ще има на територията на Сливен. За нея заявления са подали избиратели от Сливен, Блатец, Жельо войвода, Младово, Стара река и Чокоба.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев