Община Сливен

Незаконна сеч и контрабандни цигари в Нова Загора... 42-годишна жена с прободни рани и други наранявания е приета в Областната болница

------------------------------------
03.11.2016 / 10:48

Незаконна сеч и притежание на контрабандни цигари са установили служители на РУ-Нова Загора в хода на специализирана операция, проведена за времето от 07,00 до 15,00 часа на 2 ноември на територията на града.

Акцията е с цел противодействие на битовата престъпност и в частност посегателствата върху собствеността на гражданите, както и противодействие на престъпни деяния, свързани с държане и разпространение на акцизни стоки без наличен бандерол. Проверени са 79 лица и 23 превозни средства. Извършени са проверки в 9 обекта- питейни заведения и магазини за хранителни стоки.

Констатирани са 7 нарушения на ЗБЛД и НОС, съставени са 2 протокола за предупреждение по ЗМВР и едно разпореждане. Иззети са 300 къса цигари без акцизен бандерол. Установен е случай на незаконна сеч в района на ПУИ "Акад. Тодор Самодумов" в град Нова Загора. В двора на училището са заловени криминално проявен 31-годишен мъж и две непълнолетни момчета. С помощта на моторен трион те са отсекли 4 широколистни дървета. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 2 ноември, в 09,50 часа, в РУ-Сливен е получено съобщение за приета в спешно отделение при МБАЛ -Сливен 42-годишна жена с прободни рани и други наранявания. От проведените оперативно-издирвателни действия за извършеното престъпление служители на участък “Надежда” са задържали съпруга на потърпевшата – С.С.(46г.). По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев