Община Сливен

Цветан Цветанов: От президентските избори зависи дали ще влезем в нова политическа криза

------------------------------------
02.11.2016 / 11:59

"Президентските избори са изключително важни, защото от техния изход зависи дали ще влезем в нова политическа криза и отново ще се върнем към модела на управление на Орешарски, или ще продължим развитието на държавата", заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на бизнеса в град Сандански.

 

Цветанов подчерта, че благодарение на стабилното управление на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов в момента в страната се изпълняват стратегически инфраструктурни обекти.

 

"Строителството на автомагистрала "Струма" спря по време на управлението на Пламен Орешарски. Сега този важен за региона и цялата страна обект се строи лот по лот, дава се повече безопасност и сигурност на пътя. Това е и допълнителна възможност за развитието на бизнеса и туризма", заяви Цветан Цветанов.

 

Цветанов бе категоричен, че държавата е направила всичко необходимо, за да гарантира сигурността на границата.

 

"За да продължи сигурността и стабилността, която има в момента в България, на 6-и ноември трябва да заявим своята безапелационна подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината", каза Цветан Цветанов.

 

Той подчерта, че кандидатът за на ГЕРБ за президент Цецка Цачева е доказала като председател на Народното събрание, че може да търси консесус и баланс между всички гледки точки.

 

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители Йордан Андонов, Красимир Велчев и кметът на община Сандански Кирил Котев.

 

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатите, народните представители и кметът на Сандански се разходиха в центъра на града и разговаряха с десетки жители, които заявиха своята подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ. "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев