Община Сливен

Кой колко прибра от "ВИП Брадър": Миглена Ангелова с най - голям хонорар

------------------------------------
31.10.2016 / 09:07

„ВИП Брадър” е златна мина за родните звезди. Оказва се, че сеирджийското риалити, освен да забавлява хората пред малките екрани, действа и като благотворително предаване, тъй като в него в последните няколко сезона преобладават главно популярни личности, позабравени във времето, които припечелват някой лев за закърпване на оръфания си бюджет именно чрез шоуто.

Такъв е и този сезон и в най-известната къща са събрани звезди с „изтекъл срок на годност”, хора със залязла кариера, а останалата част са вкарани само и единствено за сеира на зрителите.

Всички те обаче са взели доста тлъсти хонорари, които ще им осигурят поне няколко месеца приличен начин на живот, свикнали да водят, когато са били на върха на своята кариера. За други пък това е идеален трамплин да бъдат забелязани за следващи проекти.

 

Миглена Ангелова - 100 000 лева

Скандалната водеща, която успя да обърне Къщата нагоре с краката, определено си е заслужила тлъстата сума, взета от „Брадъра”. Още в самото начало продуцентите имали големи очаквания за хапливата Ангелова, а хора, познаващи нрава й отблизо, споделили, че всеки един лев ще си струва. Така и се оказа. Миглена се оказа истинска златна мина за скандали и ако няма любов и секс в Къщата, то със сигурност екшън и остри реплики няма да липсват.

 

Ирина Тенчева - 90 000 лева

Едва ли някой е предполагал, че Ирина Тенчева ще влезе във „ВИП Брадър”. Всеки обаче си има цена, а нейната е с доста нули. Любимата на продуцента Иван Христов може и да няма нужда от финансова помощ, но пък за сметка на това, определено има нужда да поизчисти имиджа си и да напомни за себе си.

 

Ути Бъчваров - 90 000 лева

Колкото и странно да изглежда, Ути е взел доста тлъста сума от „ВИП Брадър”. Готвачът се е спазарил за хонорара си от 100 000 лв. Идеята на продуцентите обаче Бъчваров да е поредният скандалджия не се сбъднали и до този момент Ути се представя доста прилично и прибрано според представите на Големия брат.

Емануела - 90 000 лева

 

Емануела - 90 000 лева

Емануела се оказа истинска златна кокошка за „Брадъра”. Фолкфурията завъртя не една, а цели две любовни авантюри. След като направи истинско представление с измисления си любим Борислав Комсийски, с когото изиграха истинско любовно фиаско, сега на мушка е сексапилният актьор Христо Живков.

 

Жана Бергендорф - 80 000 лева

Очакванията за Жана Бергендорф да изчисти имиджа си срещу сумата от 80 хиляди лв. се оказаха разочарование за продуцентите. След като звездата на Нова тв оплеска още повече нещата, Бергендорф набързо бе изведена от Къщата. Резилът й обаче продължава и след излизането, като очевидно тежката й зависимост към наркотиците си казва думата.

 

Рени - 80 000 лева

Тежкото финансово състояние на Рени вече е малко по-поносимо след влизането й във „ВИП Брадър”. Фолкпевицата, залязла след неуспешния си брак, реши не само да напълни празните си банкови сметки, но и да върне малко от предишната си слава. За момента обаче единствено финансовата облага си заслужава, защото след поредица от гафове певицата се сдоби и с прякор - Рени Нобела.

 

Валентин Михов - 70 000 лева

Валентин Михов е от малкото участници, влезли в Къщата заради емоцията. Това е и причината футболният експерт да се примири с малкия хонорар от 70 хиляди лв. Михов може и да не блести в Къщата със скандали или афери, но пък, за сметка на това, се държи достойно вече повече от месец

 

Лили Вучкова - 60 000 лева

Остаряването и забравянето си казват думата и при Кака Лили. Вучкова е от виповете, взели един от най-ниските хонорари. Колкото и да е странно обаче, тя е и от малкото, които определено са си заслужили всеки лев, а и въпреки всички скандали успява все още да се задържи в Къщата.

 

Деси Цонева - 60 000 лева

Колкото и странно да звучи, Деси Цонева не е влязла заради парите в Къщата. Скърбящата уж по баща си Димитър Цонев обяви, че ще се разкрива пред зрителите, защото отдавна била подписала договор. Истината обаче е друга. Цонева може да не е взела космически хонорар, но, за сметка на това, скоро може да я видим в ефира на Нова на заплата, което е доста по-добре от еднократна помощ.

 

Георги Торнев - 50 000 лева

Торнев е от хората експериментатори. Никога не е държал да бъде в центъра на вниманието, затова и причините да се съгласи все още са пълна мистерия. Ако някои го правят за много пари, други - за слава, то режисьорът явно го прави за почивка и сеир.

 

Явор Бахаров - 50 000 лева

Явор Бахаров може и да е мислил, че ще стане по-богат, обаче не позна. Дребният тарикатлък на актьора се оказа много грешен ход към продуцентите. Бахаров напусна шоуто по собствено желание, което автоматично го изключва от списъка на звездите, спечелили хилядарки от шоуто. Явор ще си остане единствено със спомените и горчивината, че не е взел 50 бона.

"ПИК"
 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев