Община Сливен

Подкрепа за кандидат - президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев в селата Нейково и Жеравна

-------------------------------------
28.10.2016 / 12:51

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Котел проведе среща с жителите на селата Нейково и Жеравна. Представителите на ГЕРБ призоваха присъстващите да бъдат активни на 6-ти ноември и да подкрепят кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината.

Те добавиха, че трябва да мислим за бъдещото, за да осигурим на децата ни подредена и работеща страна. От ГЕРБ-Котел казаха, че през последната година развитието на общината е явно и видимите резултати в управлението на ГЕРБ са налице.

Предстои в града да бъде открит текстилен цех с над 60 работни места, подадени са проекти за МИГ(Местна инициативна група) в размер на 32 млн. лева, като един от проектите е за ремонт на ВиК мрежата на село Нейково.

Община Котел е с одобрен проект за над 1 млн. лева осигуряващ топъл обяд на 1900 души в региона. Жителите на населените места Нейково и Жеравна изказаха своята подкрепа за кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината и добавиха, че искат развитието на община Котел да продължи.

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Още снимки от новината

-------------------------------------
-------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев