Община Сливен

Трудовият пазар в община Сливен набира най-вече хора с основно и средно образование

------------------------------------
28.10.2016 / 09:18

Най-вече хора със средно и с основно образование се търсят на трудовия пазар в община Сливен. От заявените общо 38 работни места от Бюрото по труда, 17 са за хора със средно образование, 12 - с основно, едно място е с изискване за начално, 6 - за висше образование, а една от позициите е по Програмата за продължително безработни.

Възможностите за работа за хора със средно образование са за машинен оператор производство мебели, чистач-хигиенист, сервитьор, машинен оператор тъкане на килими, машинен оператор, технически секретар, продавач консултант на хранителни продукти, продавач консултант месарски магазин, продавач-консултант промишлени стоки, машинен оператор печатар, маникюрист, фризьор, барман, шофьор на тежкотоварен автомобил с кат. СЕ, автомонтьор, електромеханик, монтажник дограма, обслужващ бензиностанция и огняр.

Хората с основно образование могат да си намерят работа като шивачи, мотокарист, машинен оператор за текстилни машини, общ работник, работник оверлог за тъкачен цех, изтегляч на метал, машинен оператор, чистач-хигиенист.

С начално образование може да е кандидатът за монтажник на кабели. Позиции за хора с висше образование са за организатор за работа с клиенти в Бургас, като кандидатът задължително трябва да владее немски език на ниво „В2“, регионален мениджър, счетоводител, психолог, кредитен консултант и учител по музика. Мястото по Програмата за продължително безработни е за машинен оператор. "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев