Община Сливен

На 29 октомври по покана на дамите от ГЕРБ, топ диетологът Ипократис Пападимитракос ще гостува в Сливен

-------------------------------
26.10.2016 / 16:22

Топ диетолога Ипократис Пападимитракос ще гостува в Сливен по покана на ЖГЕРБ. Ипократис Пападимитракос е сред най- известните специалисти по хранене в България с над 10-годишен опит.

През кабинета му са минали над 7000 души, сред които и някои от най-популярните личности у нас. Той е първият специалист в България, който заговори за „нормално хранене“.

Индивидуалният подход към всеки пациент и завидният успех на неговите методи му спечелиха голяма известност. Заговори се за „ИПОлогия“, или „методът на Ипо“. Методът на работа на Ипократис е иновативен и доказано ефективен. Той помага на клиентите си да открият своето „нормално хранене“ и да отслабнат бързо, лесно и трайно без крайни и изтощителни диети, а с балансиран и разнообразен режим. Според Ипократис нормалният начин на хранене е начин на живот, състояние на духа.

Той разкрива на клиентите си не само как да отслабнат, но и как да се преборят с вредните навици и да задържат перфектното си тегло, превръщайки нормалното хранене в начин на живот.

Събитието ще се състои в събота, 29.10.2016 година от 14.00 часа в залата на Камарата на строителите /намира се срещу Мерканто на бул."Хр.Ботев", в близост до кафе "Шаклиян"/

За всички, които имат проблеми с теглото и се интересуват от правилния начин на хранене! Местата са ограничени. Вход свободен!

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев