Община Сливен

Депутати си крещят: Ей, простак такъв! Ти си гьон сурат! Идиот!

-------------------------------
25.10.2016 / 10:40

Темата за отнетия имунитет на бившия енергиен министър Делян Добрев скара двамата народни представители Таско Ерменков от БСП и Методи Андреев от ГЕРБ. Скандалът беше толкова лют, че двамата опоненти започнаха да си бъркат имената.

Ерменков се обръщаше постоянно към колегата си с: „г-н Методиев”, а той пък не спря да повтаря: „Андреев, Андреев, г-н Арменков!”.

Аз съм пропътувал 300 километра от Сливен, за да си говорим. Но не могат да се съглася, когато от дясната ми страна стои един психически лабилен човек, който е невъзпитан и не си е пил лекарствата. Ей, простак такъв!, заяде се Ерменков.

Кой е простак! А вие сте един човек, който е излъгал държавата– реагира Андеев. Вие сте гьон сурат, г-н Арменков! Не, вие сте гьон сурат! – получи удар отсреща. А вие служите на американците. Точно това правите, каза Ерменков. И не е голяма грешка, че не ви знам името. Вие сте хулиган, простак и идиот, допълни той.

Накрая Ерменков се разсърди толкова, че напусна студиото, Виктор Николаев не можа да реагира и да озапти гостите си. "Блиц"

Още снимки от новината

-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев