Община Сливен

Днес се състоя официалното откриване на новопостроения пазар за плодове и зеленчуци в кв. „Сини камъни“

-------------------------------
25.10.2016 / 15:29

Община Сливен изгради микро пазар за плодове и зеленчуци в квартал „Сини камъни“ на булевард „Стефан Стамболов“. Днес се състоя официалното откриване на съоръжението. То е построено върху площ от 660 квадратни метра. На пазара са разположени 21 открити маси за продажба на плодове и зеленчуци, осем павилиона - три двойни и два единични, както и открита търговска площ. На територията на пазара са построени санитарни възли и детска площадка с пейки, катерушка и люлка. Теренът около съоръжението се благоустроява.

 

„Пазарът е построен за улеснение на производителите, търговците и жителите на един от най-големите квартали в града. В навечерието на празника на Сливен Димитровден можем да се поздравим с довършването на обекта. Благодаря на всички, които имат заслуга за изграждането на пазара!“, каза при откриването кметът на общината Стефан Радев.

 

На събитието присъстваха народният представител Мария Белова, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, секретарят на общината Валя Радева, областният управител Татяна Петкова и др.

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев