Община Сливен

Предизборни срещи на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и в Твърдица

-------------------------------
24.10.2016 / 20:26

Искаме доверието на всички български граждани, за да удържим заедно европейския път на развитие на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Твърдица, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Ние заставаме лице в лице с вас, срещаме се с български граждани във всяко населено място в страната, защото за нас това означава единство на нацията. Никога не съм делила хората и като президент ще настоявам интересът на всеки отделен човек да бъде защитен“, категорична бе тя.

Цецка Цачева заяви, че дори опонентите на ГЕРБ виждат, че това, което се прави от ГЕРБ и от правителството на Бойко Борисов, е в интерес на всички български граждани.

„Резултатите са факт във всяко населено място в страната, защото ние успяхме да постигнем необходимата стабилност за развитие на България. Като президент и вицепрезидент ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантираме работата на институциите в интерес на хората. Ние ще работим за образована и просперираща българска нация в стабилна и сигурна България. Българските граждани трябва да направят правилния избор за запазване на стабилността на държавата. С номер 17 в бюлетината вие избирате хората, искащи да продължат да работят в интерес на всеки един от вас. Ние знаем какви са проблемите и как да ги решим“, посочи Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че ще работи в интерес и на българските граждани, които живеят и работят в чужбина. „Трябва да постигне такъв икономически растеж, че нашите сънародници да се върнат в България. Аз знам колко много те обичат родната ни страна, затова като президент ще настоявам всички институции в държавата да създадат необходимите условия и българите в чужбина да се завърнат у нас. Това е задължително условие, за да запазим младите хора в страната и те да останат да работят за България“, подчерта Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев заяви пред жителите на Твърдица, че една държава може да върви напред, само когато е стабилна. „Вашата подкрепа ни зарежда и ни дава сили. Излезте и гласувайте на 6-ти ноември, за да живеем в силна, просперираща и мирна България. Цецка Цачева знае как да постигне това. Нека направим историческия избор и страната ни да има първата жена президент“, призова хората кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел подчерта, че страната ни заслужава да има най-подготвения президент в лицето на Цецка Цачева. „Заедно ще продължим да работим за една по-добра България. Ние променяме облика на всяко населено място и това е видимо както в Твърдица, така и във всяка друга община. Само заедно и обеднени можем да се справим с предизвикателствата. Вашият глас на президентските избори ще гарантира сигурността и стабилността на България. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще защитават достойно позициите на страната ни като член на ЕС и НАТО“, каза тя.

 

На България днес повече от всякога й е необходим президент, който да обединява нацията, не да я разединява. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Твърдица, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

По думите му, кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева се е доказала като човек, който чрез диалог и с отношение към всеки може да обединява. „Показателно за това е работата й като председател на Народното събрание, защото тя винаги е успявала да намери баланса в отношенията, дори при наличието на осем различни парламентарни групи. Уверен съм, че първата жена председател на парламента ще се докаже и като успешен президент. Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България, защото притежава всички необходими качества да бъде истински обединител на нацията“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Твърдица да подкрепят Цецка Цачева, защото като президент на страната тя ще бъде гарант за продължаването на стабилността в България.

„Благодарение на тази стабилност, която имаме днес, и работата на правителството на Бойко Борисов, се събират повече приходи в бюджета, борбата с контрабандата дава резултати, изсветлява се икономиката. В резултат на тези действия следващата годна отново ще бъдат отделени 1 млрд. лева за продължаване на Националната програма за безвъзмездно саниране на жилищата на хората, ще бъдат отпуснати и 223 млн. лева повече за образование на нашите деца. Със събраните допълнителни приходи правителството ще продължи да увеличава финансовата подкрепа за общините и всички български граждани, без да увеличава дефицита“, обясни Цветан Цветанов.

Той заяви, че по този начин отново ще бъде опроверган популизма на опонентите на ГЕРБ, които си играя със страховете на хората.

„Опонентите ни не могат да предложат решения на проблемите на българските граждани и не могат да бъдат алтернатива на сегашното стабилно управление“, категоричен бе Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ заяви, че направеното от партията и от правителството на Бойко Борисов е за всички български граждани. Цветанов посочи като пример обновеното многофункционално спортно съоръжение, което се ползва от всички жители на Твърдица, не само от тези, които симпатизират на ГЕРБ.

Цветан Цветанов благодари пред жителите на Твърдица на министъра на земеделието и храните Десислава Танева, на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Мария Габриел и на народния представител Мария Белова, че след всички избори остават близо до хората в и заедно търсят решения на проблемите им. „Само когато имаме силна местна власт, силен глас в Европа и стабилно правителство, както в момента, страната ни се развива и всичко, което се прави от държавните институции е в интерес на гражданите.

Нека изберем силна президентска двойка в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, за да гарантираме още по-силно стабилността и развитието на България“, призова присъстващите Цветанов. "Фокус"

Още снимки от новината

-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев