Община Сливен

Жените от ГЕРБ-Сливен проведоха безплатни консултации за домашни любимци с ветеринар...МГЕРБ организират турнир

-------------------------------
20.10.2016 / 14:41

ЖГЕРБ-Сливен проведе безплатни консултации за домашни любимци с ветеринар. Гражданите на Сливен имаха възможност да получат полезна информация от д-р Мирослав Кожлеев за ваксинации и обезпаразитяване, както и за ежегодните годишни реваксинации. Те поставиха и своите въпроси към специалиста. Всеки стопанин получи и подарък за своя домашен любимец. Д-р Кожлеев призова стопаните да се регистрират своите питомци в община Сливен и по възможност те да бъдат кастрирани. Той добави, че популацията на бездомни животни в Сливен е под контрол, но посъветва да не се изхвърлят на улицата малки кучета и котки. Инициативата се проведе на новоизградената площадка за разхождане на домашни любимци в парк „Юнак“ и има за цел да стане традиционна. В нея се включиха над 30 граждани на Сливен.

 

МГЕРБ – Сливен организира турнир по Street ball- Уличен баскетбол, Street fitness и Футбол на малки вратички. Турнирът на по Street ball ще се проведе на 22.10.2016 година (събота) от 10.00 часа в двора на ОУ „Елисавета Багряна“ –Сливен. Записването за участие ще става на място в 09.30 часа в двора на учебното заведение.

Вторият турнир, който организира младежката организация ще се проведе в неделя, 23.10.2016 година от 10.00 часа на новоизградената площадка за Street fitness на булевард „Панайот Хитов“ в Сливен.

Футболът на малки вратички е с начален час 09.30 часа и ще се състои на 30-ти октомври, неделя в спортен комплекс-ДЕКОТЕКС. Отборите са в състав от 6 души(5+1 вратар).

За победители е осигурен награден фонд. Моля изпращайте заявките за участие на е-mail адрес- gerb.sliven@gmail.com.

За повече информация- 0894301430.

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------
ioo

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев