Община Сливен

На 28 октомври ще се състои благотворителен концерт под надслов „Заедно в превенцията” за подкрепа на онкоболните

------------------------------------
19.10.2016 / 09:43

Благотворителен концерт под наслов „Заедно в превенцията” организира Сдружение „Онкологично болни и приятели" – Сливен, съобщиха от сдружението. Помощ в организацията оказват Народно читалище „Зора -1860” и приятели. Със средствата, събрани от концерта ще се финансира проект за ранно откриване рака на гърдата (безплатни профилактични прегледи).

За пълна прозрачност за разходването на събраните средства е сформирана Обществена комисия за приходите и разходите от благотворителния концерт под наслов „Заедно в превенцията”.

Членове на комисията са Пепа Чиликова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности” на Община Сливен; д-р Васислав Петров – изпълнителен директор на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински”; Петя Руменова – председател на Женско дружество „Майчина длъжност”; адв. Людмила Дякова; Денко Делчев – директор на ОУ „Христо Ботев” и председател на НЧ „Хаджи Димитър 1937”.

Покани за благотворителния концерт могат да бъдат купени в офиса на Сдружението в Сливен, на бул. "Цар Симеон" № 2, офис 11, и на касата на НЧ „ЗОРА -1860”. Концертът е на 28 октомври, от 18.00 часа, в залата на читалище "Зора".

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев