Община Сливен

Извънредно! Асен Гагаузов, Петър Димитров и Румен Овчаров - аут от държавната ясла! Махат ги от топлите им местенца

-------------------------------
18.10.2016 / 16:10

Министерството на енергетиката стартира процедура за промени в ръководствата на компаниите „Ай Си Джи Би“ АД, Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“ и „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на енергетиката.

Освободен в качеството си на член на Съвета на директорите на проектната компания „Ай Си Джи Би“ АД ще бъде Асен Гагаузов. Ще бъде освободен и Петър Димитров от поста член на Управителния съвет на Държавно предпирятие „РАО“. Румен Овчаров ще бъде освободен от длъжността член на надзорния съвет от квотата на българската държава в „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД. Промените ще влязат в сила след спазване на нормативно определената процедура.

Тримата министри от соцкабинета на Сергей Станишев останаха след слизането си от власт на топли местенца в трите предприятия, като представляваха държавата като членове на Управителни и надзорни съвети. Тези длъжности носят и сериозен доход, още повече, че дават възможност и да се влияе на икономическата политика на правителството. "ПИК"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев