Община Сливен

Достойно представяне на танцьорите от КСТ "Яница - Т.А" и на спортистите от КК "Чест и слава" - Нова Загора

-------------------------------
18.10.2016 / 11:00

Новозагорската двойка от Клуб „Яница-Т.А.” Денислав Стоянов и Ивелина Колева взеха участие на състоялото се на 15 октомври в Спортна зала „Васил Левски" състезание по спортни танци, организирано от община Сливен, Българската федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци „Сливен” по повод празника на града –Димитровден.В танцовия турнир се включиха 110 двойки от цялата страна, състезаващи се в следните групи:„Изгряващи звезди -СЛИВЕН 2016", открит турнир, открито национално първенство и отборно първенство за купата на града. Нашите състезатели заеха третото почетно място на открития турнир, а на Купа Сливен–в категория „Деца” на стандарт - 6 и на латина – 8 място.

Двойката Денислав и Ивелина се представи достойно и на провелия се през миналата седмица в Стара Загора Открит турнир по спортни танци, където извоюва четвърто място.В категория „Деца” за Купата на Стара Загора те заеха съответно 8 място на стандарт и 9 място на латина.

 

С шеста поредна шампионска титла за 2016 г. от Републиканското състезание по кикбокс в Свиленград, стил „Фул и Лайт контакт” се завърна новозагорската спортна надежда Карина Петкова Петкова. На всички турнири до сега талантливото ни момиче побеждава безапелационно и окичва гърдите си със златни медали. На състоялото се в Републиканско първенство по кикбокс в Свиленград, Нова Загора се представи с още трима свои състезатели. Добър дебют направи и Славка Славова при децата, която успя да се класира на трето място. Треньорът Иван Иванов й възлага големи надежди, защото според него: „Тя върви по стъпките на своята съотборничка Карина Петкова”. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата наложи новозагорецът Християн Михайлов да се състезава в по-горна категория. Нашето момче се би сърцато и успя, въпреки по-ниското си тегло, да достигне до третото почетно място. Най-малкият ни състезател–деветгодишният Иван Попов се представи достойно, но загуби четвърт-финалната битка. Tреньорът на КК „Pride and Glory” Иван Иванов коментира участието на нашите състезатели: ”Бяхме сигурни в силите на Карина, а за другите това състезание е добра възможност да придобият така важния опит”. Той сподели,че новозагорските спортни надежди Карина Петкова и Константин Михайлов вече имат спечелени квоти за участие в Световното първенство по Муай Тай.

 

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев