Община Сливен

Завърши Регионалният турнир по тенис по повод Петковден в Нова Загора

-------------------------------
17.10.2016 / 12:39

На 15 и 16 октомври се проведе последният Регионален турнир по тенис от календара на Българската федерация по тенис за 2016 г. за момчета и момичета до 10 г., посветен на празника на Нова Загора – Петковден.

В турнира взеха участие 13 момчета и 16 момичета от 13 клуба от цялата страна. При момчетата първи се класира Димитър Чилов от ТК ”Августа Траяна”, гр. Стара Загора, който победи на финала съотборника си Борис Боюклиев. На трето място се класираха Мартин Гичев от ТК „Нова Загора“ и Ивайло Михалев от ТК „Спорт Палас“, гр. Сливен.

При момичетата победителка стана Росица Иванова от ТК „Нова Загора“, която на финала надделя над съперничката си Анжелина Караминкова от ТК ”Августа Траяна”, гр. Стара Загора. На трето място останаха Габриела Георгиева от ТК „Асеновград“ и Олга Кочеткова от ТК „Черно море Елит“, гр. Варна.

В утешителния турнир при момчетата на финала Петко Инджов от ТК „Приморец”, гр. Бургас победи Георги Михайлов от ТК „Нефтохимик”, гр. Бургас. При момичетата Мая Енчева от ТК „Авеню“ надигра противничката си Елизабет Симеонова от ТК „Локомотив“, гр. Пловдив.

Турнирът беше много оспорван, с продължителни мачове, но с толерантно отношение между състезатели, родители, съдии, треньори и завърши на 16.10.2016 г.

Наградите на турнира - плакети, медали и тениски, бяха осигурени от Община Нова Загора.

Още снимки от новината

-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев