Община Сливен

Радан Кънев пак се из”гъз”ури: РБ няма лидер, който да каже на Борисов „Абе, бай Х**

------------------------------------
17.10.2016 / 11:04

РБ има шанс само ако подкрепи силна обща кандидатура, и се превърне в единна организация с единен лидер. Това заяви Радан Кънев в сутрешния блок на Nova.

Известният със сексисткия си речник политик добави: „Реформаторският блок няма лидер, който да каже на Борисов „А бе, бай Х*й," възмутен от начина, по който премиерът е привикал министрите от блока и уж изнудвал Кунева със спиране на парите за учителите.

В по-стари свои публични изяви лидерът на ДСБ изтърси, че последователите му го наричат „гъз”. „Само ти, гъз, можеш да спасиш нашата партия!” – му казал редови симпатизант на синята идея в подлеза на Софийския университет. Радан се трогнал и се кандидатирал за председател.

„Тези хора трябва да се наредят зад Трайков, а не под Борисов и имат часове да го направят", призова Кънев министрите. По думите му „въпросът е от кого ще загуби Цецка". А дали щяло да има предсрочни избори било проблем на Борисов.

Лидерът на ДСБ каза, че от една година България буксува напразно, „за да си запази някой властта - партийните назначения и партийния бизнес, и за да се утвърди еднопартиен режим - това са цели, които ние няма как да подкрепим".

„Най-големият грях на Реформаторския блок, който никога не може да бъде изкупен, е че още в изборната нощ сдаде политическата си програма." - добави Кънев. (по материали от „КРОСС” и „ПИК”)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев