Община Сливен

Червеният кмет на Свищов Генчо Генчев подкрепи Цецка Цачева

-------------------------------
16.10.2016 / 10:34

Вярвам, че ще получим доверието на хората и заедно ще продължим да градим стабилна България. Сигурността на всички български граждани трябва и ще бъде гарантирана. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Свищов. Тя подчерта, че се отнася с голямо уважение към възрожденския град Свищов.

 

"С вицеадмирал Пламен Манушев влизаме в президентската надпревара с научените уроци от дейността си в българския парламент. Пламен Манушев е голям родолюбец и достоен политик. Заедно ще постигнем добра координация с всички институции“, обясни Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че като председател на Народното събрание винаги е държала да се чува гласът на българските общини. „Президентската институция олицетворява единството на нацията. Аз винаги съм се съобразявала с думата на кметовете в интерес на гражданите“, каза Цецка Цачева. Тя бе категорична, че политическите кризи вредят на стабилните доходи и сигурността в страната. „Политическите ни опоненти нагнетяват изкуствено напрежение. Но аз ви уверявам, че ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за гарантирането на сигурността на всички български граждани“, заяви още Цачева.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посочи пред жителите на Свищов, че всеки, който се срещне с Цецка Цачева, дава подкрепата си за нея.

 

"Не се притеснявам да изляза пред жителите на Свищов и да дам подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Правя го, защото ГЕРБ не се притесняваха да застанат зад мен, когато Свищов имаше нужда от промяна. Обединението е в интереса на гражданите, каза по-рано днес кметът на

Свищов Генчо Генчев, издигнат от БСП, по време на среща на кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и председателя на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов с жители на града.

По думите на кмета, Свищов заема полагащата му се роля в България. „Това е доказателството, че когато работим ръка за ръка се постига успех. Всичко, което съм постигнал като кмет на Свищов не е благодарение само на мен, а е резултат и от подкрепата на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. Ние с председателя на Общинския съвет Кристиян Кирилов от ГЕРБ вървим рамо до рамо в управлението на Свищов. Когато сме устремени по пътя в интерес на гражданите, не можем да се делим на бели, червени или сини. За всички нас интересът на Свищов и на гражданите е на първо място. С избора на Цецка Цачева за президент съм сигурен, че ще продължим по верния път на развитие“, категоричен бе Генчо Генчев.

 

„Благодаря на кмета на Свищов, който също заяви своята подкрепа за Цецка Цачева. Генчо Генчев, макар и избран с листата на БСП, разбира, че трябва да победи най-добрият кандидат, за да има сигурност и стабилност както на местно, така и на държавно ниво“, каза на свой ред Цветанов. Той коментира още, че кметът на Свищов знае, че с президент като Цецка Цачева България ще има авторитет.

 

По думите му, за 26 г. преход много от политиците са станали генератор на противопоставяне. „От нас ще чуете само неща, свързани със стабилността на страната или с осигуряването на средства за общините по новия финансов програмен период. ГЕРБ е силен отбор – ние работим за градивност и развитие“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов обясни, че Цецка Цачева и Пламен Манушев ще обиколят над 200 населени места в страната, за да застанат с лицата си пред българските граждани. "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев