Община Сливен

Зам.-кметът Пепа Чиликова откри турнир по спортни танци в Сливен

IUYUYY
15.10.2016 / 17:20

Заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова даде старт на 21 –ви турнир по спортни танци в Сливен, който се провежда в чест на празника на града – Димитровден.

 

Чиликова поздрави журито, състезателите, треньорите и гостите, и пожела успех на участниците. „Благодаря ви, че за пореден път избрахте нашия град, в който от години има традиции в този спорт. Танцът е красота, финес и нежност. Той съчетава в себе си и музиката и душата. Пожелавам ви никога да не се разделяте с танца”, каза Пепа Чиликова.

 

В състезанието, което се провежда днес в спортната зала „Васил Левски", участват 110 танцови двойки от цялата страна. Провежда се открит национален турнир „Изгряващи звезди СЛИВЕН 2016", открит турнир, открито национално първенство и отборно първенство за купата на града.

 

Състезателите се оценяват от съдийска комисия с председател Светозар Жеков, зам,-председател на Българската федерация по спортни танци и международен съдия.

 

Организатори са община Сливен, Българската федерация по спортни танци и клубът по спортни танци „Сливен”, с ръководител Цанка Иванова.

 

15.10.2016г.

Още снимки от новината

OIIUYU
KOIU
IYUYY

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев