Община Сливен

14 октомври – Петковден, е празник на три града в област Сливен – Нова Загора, Твърдица и Кермен

-------------------------------
14.10.2016 / 14:37

14 октомври – Петковден, е празник на три града в област Сливен – Нова Загора, Твърдица и Кермен.

По този повод областният управител Татяна Петкова прие поканата да присъства на тържествената сесия на Общински съвет Нова Загора. Тук беше и заместник областният управител Веска Вълчева. Своите пожелания към новозагорци поднесоха народният представител Галя Захариева, председателят на общинския съвет Георги Николов, кметът на общината Николай Грозев, неговите заместници, общински съветници, граждани и гости на града.

 

В приветствието си към ръководството на общината и жителите на Нова Загора областният управител каза: „Силно вярвам, че общинското ръководство, политическите и обществени организации, стопанските дейци и гражданите на Нова Загора са способни да преодоляват трудности, защото са си поставили амбициозни задачи за модернизация на общината и на водещите отрасли на икономиката.“ Тя допълни, че голямата цел – по-доброто бъдеще на града, е по силите на амбициозните, знаещите и можещите и пожела на гражданите на Нова Загора Света Петка Българска да ги закриля.

 

По-късно областният управител Татяна Петкова, кметът на община Сливен Стефан Радев, заместник областният управител Веска Вълчева и много други гости участваха в церемонията по поднасяне на цветя пред паметника на загиналите във войните в гр. Кермен. Петкова отправи пожелания към керменци за здраве и благополучие на всички тях и много успехи във всички добри начинания в името на жителите на града. Гости и жители на градчето запалиха свещ в обновената църква „Св. Петка“.

 

Заместник областният управител присъства на тържественото заседание на Общински съвет Твърдица. Костов поднесе поздравителен адрес от името на областния управител Татяна Петкова. „Водени от стремежа да превърнете града си в още по-красиво и привлекателно място, работете със сърце и душа за тази кауза! Тази висока цел Ви задължава повече от всякога да бъдете единни и обединени за просперитета на града Ви, за щастието и добруването на хората, които живеят, работят, учат и творят тук“, казва Петкова в поздравителния адрес.

Още снимки от новината

-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев