Община Сливен

Абсолвенти от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите получиха дипломите си в Сливен

-------------------------------
08.10.2016 / 17:42

206 абсолвенти от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив получиха дипломите си. Това стана на тържествена церемония в зала „Зора” в Сливен.

 

През 2016 г. се дипломират 55 магистри в четири специалности – „Финанси и банково дело”, „Мениджмънт на човешките ресурси”, „Счетоводство и одит” и „Стопанско управление”. От тях 35 са с отличен успех. Във випуска бяха връчени пет златни, пет сребърни и три бронзови медала. Останалите отличници получиха диплом и значка.

 

Абсолвентите, които завършиха степен „бакалавър” в специалност „Стопанско управление” са 151. От тях 67 са отличниците. Отличените от тях получиха два златни, три сребърни и два бронзови медала , а останалите 60 - диплом и значка.

 

Заместник-кметът по хуманитарни дейности на община Сливен Пепа Чиликова присъства на връчването на дипломите и поздрави абсолвентите. Тя прочете поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев. В него Радев поздравява всички преподаватели и абсолвенти с празничното събитие, на което бяха връчени дипломите на випуск`2016.

 

„ Днес е доказателството, че с упорит труд се постигат високи резултати и макар и да е имало трудни моменти, усилията са си стрували.

 

За мен е гордост, че в нашия град се дипломират поредните висшисти със степен бакалавър и магистър! Убеден съм, че всеки един има нужната подготовка, за да приложи своите знания и да открие попрището, в което ще бъде най-добър. Искрено пожелавам да се реализирате в България и дадете своя принос за развитието на Сливен.

 

Пожелавам на всички завършващи да бъдат здрави и устремени за постигане на много успехи в своя път на професионална реализация! Сигурен съм, че можете и знаете как!”, пише в поздравителния адрес.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев