Община Сливен

В неделя 15 000 души откриват кампанията на ГЕРБ

------------------------------------
07.10.2016 / 09:07

Около 15 000 души събира в неделя ГЕРБ за откриването на кандидатпрезидентската кампания. По традиция то отново ще е в зала „Арена Армеец“. Събитието ще започне с химните на България и на Европа, които ще бъдат изпълнени на живо от трио „Сопрано“. Най-напред на сцената ще излязат тримата зам.-председатели на партията Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, а след тях и председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и Пламен Милушев ще произнесат програмни речи пред членовете на партията, а шефът на ЕНП Жозеф Дол ще направи видеообръщение.

 

Събитието ще приключи с концерт на ансамбъл „Българе“, Веско Маринов, Поли Генова и хита на Дара „Кво не чу“.

 

От ГЕРБ обещаха да водят толерантна кампания, основни акценти в която ще са България като фактор на стабилност, активна външна политика, безалтернативна и категорична евроатлантическа ориентация, сигурна европейска граница, гарантиране на справедливост и национално единство. Плановете са кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ да проведе над 200 срещи в над 200 населени места в рамките на предизборната кампания.

 

„Ще се фокусираме върху идеите и качествата на нашите кандидати. Ще показва свършеното от тях в интерес на гражданите на България. Ще показва и бъдещите намерения, визията за развитието на страната. Затова избрахме за слоган „Работим в интерес на гражданите“, обясни шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов.

 

Избори 2016. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев