Община Сливен

Световна титла за 6-годишната Марина Георгиева от Твърдица и друга българка от фестивал за красота и таланти

------------------------------------
05.10.2016 / 10:43

Ралица Николаева (9) от Козлодуй и Марина Георгиева (6) от Твърдица представиха България на международния фестивал за красота и таланти Little Miss World 2016. Тази чест и отговорност те заслужиха като носителки на титлата Малка Мис България 2016 в своите възрастови категории.

 

Децата прекараха една незабравима седмица на морския бряг край Солун заедно с представители на над 20 държави. Кметът на Солун получи символично послание и подарък от кмета на Твърдица, предадени от малката Марина, а Ралица подари на организаторката на фестивала и на кмета оригинално българско розово масло, съобщава МА Интерсаунд.

 

Финалната гала вечер започна с дефиле на участниците в национални костюми, продължи с представяне на талантите и шоу в тематични костюми (флората на родната страна), и завърши типично по гръцки със сиртаки и деца, облечени като гръцки богове.

 

Марина представи костюм, обсипан с български рози, а Ралица накара публиката да затаи дъх при нейното изпълнение на песента „Детска планета“.

 

С блестящото си изпълнение Ралица Николаева спечели статуетка „Best Talent 2016“ за най-добър талант в категория „Вокал“, а на финала спечели титлата Mini Miss World 2016 Princess в категория „Талант“.

 

В най-малката възрастова група Марина Георгиева стана Tiny Miss World 2016 Princess в категория „Модел“. "бТВ"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев