Община Сливен

Районна прокуратура - Сливен предаде на съд бащата на сиамските близнаци

------------------------------------
05.10.2016 / 10:41

Районна прокуратура – Сливен предаде на съд Радостин Р. от гр. Сливен. Той е подсъдим за това, че на неустановени дати в периода от месец ноември 2015 г. до 04.01.2016 г. в гр. Сливен, в условията на продължавано престъпление, се съвкупил с ненавършилата 14 годишна възраст Мария П. - престъпление по чл.151, ал.1, вр. чл.26, ал.1. от НК.

 

За това престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 г. до 6 г.

 

Пострадалата е родена през 2002 г. Момичето било отглеждано в дома на своите родители и посещавало учебно заведение, като през учебната 2015-2016 г. била ученичка в VІ клас.

 

Подсъдимият също живеел в гр. Сливен. Често със свои приятели ходил до двора на учебното заведение, посещавано от пострадалата, за да си търсят приятелки. През месец септември 2015 година се запознал със св. Мария П. Подсъдимият я познавал визуално от по-ранен период от квартала, в който и двамата живеели, но не бил контактувал с нея. След запознанството си двамата започнали да се срещат в двора на училището и около него. Породили се чувства и отношенията им се задълбочили.

 

И двамата се притеснявали да споделят с родителите си за чувствата, които изпитват помежду си, тъй като момичето било малко и имали съмнения, че възрастните ще им забранят да се срещат.

 

Продължили да се виждат тайно, като срещите им винаги се състояли в двора на учебното заведение или около него.

 

На неустановена дата през месец ноември 2015 г. се усамотили около гаражите, находящи се покрай училището и осъществили първия помежду си полов акт. Момичето било девствено, но въпреки това се съгласило доброволно да извърши полов акт. Двамата продължили със сексуалните си контакти, като винаги срещите им се състояли около гаражите на училището, тъй като се страхували родителите им да не разберат за отношенията им.

 

През месец февруари 2016 г. Мария П. споделила с майка си за случващото се. Последната купила тест за бременност и същият бил положителен.

 

На 22.08.2016 г. Мария П. родила две момчета - Богдан и Янко, сиамски близнаци.

 

Районен съд – Сливен е насрочил съдебното заседание за 27.10.2016 г.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев