Община Сливен

Зам.-кметът Пепа Чиликова се срещна и разговаря с ученици от ПГЕЕ "Мария Кюри"

...
03.10.2016 / 19:00

Заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова прие в кабинета си ученици от ПГЕЕ „Мария Кюри” – Сливен. В качеството си и на председател на Общински съвет по наркотични вещества тя приветства възпитаниците на сливенската гимназия и им пожела успешна нова учебна 2016/2017 година.

„Благодаря Ви за това, че винаги откликвате на нашите инициативи, свързани с превантивната дейност на Общински съвет за наркотични вещества. Знанието е Вашата сила. Продължавайте да търсите знанието и да сте неуморни в това, защото колкото знаете и можете, толкова ставате по-силни. Не забравяйте, че животът е прекрасен и трябва да го живеете с отговорност към своето здраве и към здравето на Вашите приятели”, каза Пепа Чиликова. Тя призова учениците да не забравят, че изборът, който биха направили, за да избегнат всички рискови фактори, би направил живота им по-добър. „И ако можете да помогнете на Ваш съученик или приятел, ще Ви помоля никога да не пропускате тази възможност, защото понякога това е най-важното и най-важният момент, който ще им помогне за едно по-светло бъдеще, а не да попадат там, където не трябва”, посочи Чиликова.

Заместник-кметът връчи на учениците книжка, в която е отправено послание за успешна учебна година, да събират знания и мъдрост, да избират добри приятели и смислени занимания. Акцентът в нея е съветът да живеят здравословно – без алкохол, без цигари и без наркотици.

Събитието се организира от Общински съвет по наркотични вещества - Сливен и Превантивно-информационен център. На него присъстваха Таня Павлова, секретар на Общински съвет по наркотични вещества и Ваня Йовчева, преподавател в ПГЕЕ "Мария Кюри".

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев