Община Сливен

Въпрос към комисар Чавдар Божурски: Докога от полицията в Сливен ще предоставят избирателно информация на определени медии?

------------------------------------
03.10.2016 / 11:47

В продължение на 3-4 дни сливенски сайт публикува детайли от криминално разследване, недостъпни за другите местни медии. И това е поредния пример за информация, „снесена” в гнездото на един кандидат за суперсайтмен...

Какво стои зад това пренебрежение към другите сливенски медии, не знаем.. Освен първоначалната информация за проведена от антимафиоти операция под надслов „Шок и ужас” относно задържани под стража за трафик и пране на пари петима граждани, въпросният сайт публикува и конкретни данни от „кухнята” на разследването - като откритите например 500 хиляди лева в кутии за моливи и пр. Повече от седмица след това в кримибюлетините на ОД на МВР – Сливен не намираме нито ред за въпросната акция и едва ли за това е виновна пиарката на полицията.

Въпрос от подобно естество сме поставяли и друг път пред шефа на ОД на МВР комисар Чавдар Божурски. Питаме отново: докога?

 

Б.Р.: В „Седмица” не страдаме от мании да бъдем първи и единствени в публикуването на експресни информации за дейността на полицейските и други органи. Настояваме само за равноправие и уважение и към нашата работа.

 

Георги Вл. ПОПОВ

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев