Община Сливен

Ивайло Калфин в Сливен: Разделението между левите кандидати е изцяло в полза на ГЕРБ

------------------------------------
03.10.2016 / 09:14

Разделението на левите кандидати за президент и вицепрезидент е в полза изцяло на ГЕРБ. Това заяви в Сливен Ивайло Калфин, кандидат за президент на коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ по повод номинацията на ГЕРБ.

„Трябва някак да се възстанови доверието, след това, което се случи между БСП и АБВ. Ние не сме поставяли условия, само казахме, че след като се срещнат двамата лидери не могат да се поздравят, без да се уточнят защо бяхме излъгани по този начин с президентската кампания. Все пак нормално е като се виждате с някой да се изчистят тези проблеми и да се изяснят“, коментира той и допълни, че АБВ няма да сложи подписи под мотивите на БСП за провал във външната политика на правителството.

Ивайло Калфин припомни, че всички условия, които са били поставени от страна на БСП за президентската кампания са били изпълнени от АБВ.

„Хората едва ли се вълнуват от това да си изясняваме отношенията с БСП, в крайна сметка разделението между левите кандидати играе изцяло в интерес на ГЕРБ. Нещо, което надали някой от нас иска да го направи умишлено. Сега избирателите имат възможност да поправят това, което не направиха партийните лидери. В крайна сметка хората ще решат кой ще отиде на втория тур и кой е най – силния кандидат срещу кандидата на ГЕРБ“, заяви Ивайло Калфин. "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев