Община Сливен

Партиите в Сливен се споразумяха за съставите на СИК за президентския вот

-------------------------------
30.09.2016 / 19:28

Кметът Стефан Радев проведе консултации с представителите на парламентарно представените политически партии, коалиции от партии и такива, които имат членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени, за изготвяне на предложение за състав на СИК в община Сливен за избори за президент и вицепрезидент и национален референдум на 6 ноември 2016 година.

 

В срещата взеха участие представители на ПП "ГЕРБ", на КП"БСП лява България", на ПП "ДПС", КП "РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК", КП „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ", КП "БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА", ПП"АТАКА" и ПП „АБВ".

 

В работата на заседанието като членове на техническия екип за организационно-техническата подготовка на изборите участваха секретарят на общината Валя Радева, Александрина Кънева и Вера Узунова от общинската администрация.

 

Беше обсъден вариант за разпределение на представителите на партии и коалиции в СИК. БСП и ДПС се споразумяха за взаимни размествания на председатели в секции с номера 129 и 134, и на зам. - председатели в секции 132 и 142, 130 и 157. Общият брой на членовете на СИК в община Сливен е 1549 души. По 5 члена има в 6 СИК, в 37 са по 7 души и в 140 избирателни секции ще работят по 9 души.

 

Поименните списъци за СИК трябва да бъдат представени в елекронен вариант до 4 октомври 2016г. в общинската администрация. "Дарик"

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев